2010. október 31.

Karácsonyfa medál

Áttetsző sötétzöld üvegből olvasztottam ezt a karácsonyfát, színes apró pöttyökből tettem rá a díszeket.

2010. október 19.

Hínár - lámpagyöngyös karkötő

 
Ahogy a hínár lengedezik a hullámzás hatására a vízben lebegve, úgy himbálóznak a kék-zöld pici gyöngyök a "nagyok" között.
Sokféle kék és zöld muránói üvegrúdból olvasztottam a gyöngyöket (még a picik is saját gyártmányok ám!) - igazi hínáros-vizes hangulatúak lettek. A lámpagyöngyökön kívül ezüstözött ékszerhuzalt használtam, no meg egy szép nagy kapcsot. Energikus, vidám darab :-)
Ára: 4 500 HUF + postaköltség

Karácsonyi zokniszörny-választék

 
 
 
 
Nem teszem fel külön-külön őket, íme, a karácsonyi jelmezbe bújt szörnyek - egyetlen posztba tömörítve :-)

2010. október 13.

Karácsonyi gömb-fülbevalók (csak bevállalósoknak!)

Egy kis segítség, hogy könnyebben ráhangolódjunk a karácsonyra :-)
A korábbi évekhez hasonlóan megint elkészítettem a karácsonyfa-dísz fülbevalóimat. Most két okból is igyekeztem jó korán megjelenni velük: egyrészt még jó sok idő van karácsonyig, lehet bennük villogni az ismerősök előtt; másrészt, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is remek ötletet adjak a másolat-készítőknek a Meskán - majd mikor elkezdenek a boltokban díszeket árulni, megjelennek a követőktől is a hasonló fülbevalók :-) Ennyit a morgásról, íme a lényeg: mindegyik üvegből készült karácsonyfadísz, ezüstözött ékszerdrótból hajlított akasztón. Idén a gömböket egy-egy kis filcmasnival bolondítottam meg.
Most még sokféle szín van: matt zöld, fényes zöld, matt piros, fényes piros, matt ezüst, fényes ezüst...
Egységáruk 1 000 HUF + postaköltség

2010. október 9.

Moh-air bogyós garnitúra


Sötét (vagy inkább csak közép-) türkizzöld üveggyöngyökkel körbeszövött fagolyók - kisebb-nagyobb méretben. Készült belőlük egy nyaklánc + egy fülbevaló.
Ára: 4 000 HUF + postaköltség

2010. október 5.

Lila kislány-garnitúra


Megrendelésre készült. A kihívás az volt benne, hogy gyereknek kellett készíteni, ami eddig még nem fordult elő... Így még izgulhatok, hogy jó lesz-e a méret, illetve hogy tetszeni fog-e majd az ifjú hölgynek...