2010. február 8.

Aunt Nora - lámpagyöngyös szett

Egészen sötét, indigólila és fehér üvegrudakat olvasztottam össze ezekhez a lámpagyöngyökhöz. Némelyik dudoros-pöttyös, némelyik pedig egyszínű lila (az is két rétegből állt össze, csak nem látszik: a belső mag fehér, erre olvasztottam rá a sötétlila köpenyt). Lila teklákkal, csiszolt üveggyöngyökkel, körbeszőtt bogyókkal (beaded bead) és ezüstözött drót-csigákkal kiegészítve alakult ki egy háromrészes garnitúra.

Nefelejcs fülbevaló

Télen is vannak ám virágok! Nézd csak: itt virít pár szál kis kék nefelejcs! Ha van kedved, akár magaddal is viheted őket :-)
Pici türkizkék üvegvirágokat fűztem ezüstözött drótra. Az akasztó is saját kézzel gyártott, ezüstözött drótból. Hossza: (akasztóval együtt) kb. 9 centi.
Ára: 4 500 HUF + postaköltség

Medea lila lámpagyöngyös garnitúra

Legújabb szerelmem a lila, ennek köszönhetően születtek ezek a lámpagyöngyök. Mivel ez az árnyalat önmagában túl sötét lenne, egy csipet fehérrel bolondítottam meg. Többféle méretű és formájú gyöngyöt készítettem, ezekből gereblyéztem össze egy karkötőre valót :-) A gyöngyökön túl ezüstözött drótot, csiszolt üveggyöngyöket és egy jókora hagyományos ékszerzárat használtam.
Méretek: a karkötő kb. 21 centi (ez egy átlagos női csuklóra passzol, mivel a lámpagyöngyök felvesznek egy pár centit). A fülbevaló kb. 5,5 centi hosszú.
Ára: 4 500 HUF + postaköltség